Hvem er jeg?

Her kan du læse mere om vores team og hvad vi hver især har af erfaringer og kan bidrage med. Fælles for os alle er vores tilgang, der er baseret på nærvær, empati og respekt. Vi arbejder aktivt sammen med dig for at identificere og implementere skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov.

psykolog århus

Tina Bruun

Jeg er uddannet psykolog, cand. psych. fra Aarhus Universitet og har en efteruddannelse i metakognitiv terapi. Derudover har jeg mange års erhvervserfaring fra store koncerner, hvor jeg har arbejdet med handel, markedsføring og ledelse samt 3 års psykolog erfaring indenfor kriminalforsorgen.

Jeg tilbyder terapi og psykologisk rådgivning til voksne og unge med nærvær, respekt og omsorg som nøgleordene for samtalerne hos mig. Jeg vil støtte dig i at finde mere livskvalitet gennem terapi, hvor min primære opgave er at hjælpe dig med din personlige udvikling.

Tina Bruun

Jeg er uddannet psykolog, cand. psych. fra Aarhus Universitet og har en efteruddannelse i metakognitiv terapi. Derudover har jeg mange års erhvervserfaring fra store koncerner, hvor jeg har arbejdet med handel, markedsføring og ledelse samt 3 års psykolog erfaring indenfor kriminalforsorgen.

Jeg tilbyder terapi og psykologisk rådgivning til voksne og unge med nærvær, respekt og omsorg som nøgleordene for samtalerne hos mig. Jeg vil støtte dig i at finde mere livskvalitet gennem terapi, hvor min primære opgave er at hjælpe dig med din personlige udvikling.

Tina Bruun

Charlotte Reeckmann