Klientudtalelser

Jeg vil anbefale alle at tage nogle samtaler med Tina. Hun møder en med en særlig varme og ro, som gøre at man virkeligt har lyst til at åbne op for alt det er fylder. Jeg har været i en livskrise med jobskifte, skilsmisse og børn der mistrives. Samtalerne med Tina har været mit rum og min måde at huske egenomsorg. Samtalerne har lindret og forandret meget for mig, så jeg vil ikke tøve med at vende tilbage hvis jeg får brug for det

Tina er meget empatisk og nem at tale med. Hun har hjulpet mig igennem nogle svære tider og klædt mig godt på til fremtiden. Hun er god til at lytte og kan også grine af mine jokes. Så tak for alt!

Efter et års forvirring og overvejelser om jeg ønskede skilsmisse eller ej, valgte jeg at starte et samtaleforløb hos Tina. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg er blevet så meget skarpere på egne værdier, grænser og drømme. Mine gamle mønstre er blevet tydelige for mig og jeg føler mig bedre klædt på til at træffe de bedste valg for mig.

Rigtig mange tak for, at du så, hvad ingen før havde set, og anbefalede henvisningen til at får udredt ADHD - det har gjort en uvurderlig forskel for min selvforståelse, og mit syn på fremtiden.

Produktet af nogle håbløse måneder blev et stort SU-lån og en aftale få dage senere med min nuværende psykolog, Tina. Tina er et fantastisk menneske. Hun griner af mine dårlige jokes, hun ved, at jeg navigerer dårligt i overvældende medfølelse, og at jeg har en underudviklet fornemmelse af mine egne behov. Denne fornemmelse har hun dog hjulpet frem over tid.

Maria Ladefoged Pedersen har skrevet en artikel om hendes forløb hos Tina Bruun. Læs hele artiklen her

Igennem mit forløb hos psykolog Tina Bruun, er jeg blevet bevidst om, at jeg kan ændre min måde at reagere på. Der er flere ting, der er gået op for mig og Tina har givet mig nogle redskaber til at håndtere og ændre de aspekter i mig, som har stået i vejen for, at jeg kan have det godt. Hun har også overbevist mig om, at jeg gerne må have det godt. Det har hun med sin meget venlige og professionelle tilgang. Tina er tillidsvækkende og det gør, at det er lettere, at åbne op og få talt ud. Mit forløb hos Tina Bruun, har haft stor betydning for, hvordan jeg har det lige nu, på den mest positive tænkelige måde.

Jeg har gennem en længere periode været utilfreds i mit ægteskab. Jeg har været meget i tvivl, om det var det rigtige for mig at blive, eller om jeg skulle lade mig skille. Tina har været en kæmpe hjælp og støtte i min proces. Hun har med sit nærvær og omsorg lindret det som har været så svært for mig. Det har været meget gavnligt for mig, at få vendt mine tanker med en, der har modtaget det uden at være dømmende. Jeg har ikke tidligere prøvet at gået til psykolog, det var et svært skridt at tage. Jeg vil give Tina min varmeste anbefaling.  

Vi har været igennem et langt og opslidende sygdomsforløb i min nærmeste familie, og da tilstanden hen over sommeren blev forværret, og jeg kunne mærke, hvordan det påvirkede mig og min livskvalitet, besluttede jeg mig for at finde en psykolog at vende situationen og mine tanker med. Jeg havde nok paraderne lidt oppe allerede da jeg tog kontakt, da jeg ikke tidligere synes, at et forløb hos en psykolog har givet mig noget konstruktivt at arbejde med. Det blev helt anderledes hos Tina. Jeg blev mødt af et enormt behageligt, lyttende og nærværende menneske, der bare gav mig lyst til at åbne mig og fortælle. Jeg kunne tale om alt, og Tina har hele vejen igennem haft en meget respekt- og tillidsfuld tilgang til mig og min situation. Der blev skabt et rum af noget, jeg har manglet i mange år: et rum, hvor der var fokus på mig. Det vigtigste for mig er at se fremad og få nogle redskaber til at arbejde konstruktivt med mig selv, og det har Tina i høj grad givet mig. Efter mit forløb står jeg tilbage med en følelse af, at det var det helt rigtige valg. Forløbet har givet mig en indre ro, og jeg har fået en hverdag, hvor jeg både kan være der for mine familie samtidig med, at jeg husker at være god mod mig selv. Jeg giver Tina mine bedste anbefalinger. 

Hos Tina bliver man altid mødt med et imødekommende smil og et glad “hej”, som får mig til at føle mig velkommen. I mine samtaler med Tina har jeg oplevet at blive mødt med stor respekt, medfølelse og forståelse. Hun er god til at lytte og sætter sig ind i problemstillingerne. Tina er professionel på en menneskelig og behagelig måde. Jeg har flyttet mig utrolig meget siden min første samtale. Og jeg har fået gode redskaber som jeg bruger dagligt, hvilket er en rigtig stor hjælp og en endnu større lettelse. Jeg kan varmt anbefale samtaler hos Tina.

Forløbet hos Tina Bruun har hjulpet mig med at fokusere og prioritere i mit arbejdsliv. Tina er meget behagelig at være sammen med, og så er hun utroligt dygtig til sit job. Hun lytter og stiller spørgsmål på en rolig og nysgerrig facon, så man næsten ikke opdager hendes vejledning. Samtidig har hun humor, og hun er ikke bange for at udfordre tænkemåder eller arbejdsvaner. Gennem samtalerne med Tina har jeg fået øvelse i at sige nej, tage én ting ad gangen, tro på mig selv og fokusere på det vigtigste. Og sidst, men ikke mindst, har hun også hjulpet mig til at huske at sætte pris på alt det, der blev nået undervejs.

Tæppet blev rykket væk under mig da jeg pludseligt fandt ud af min søn var blevet anhold og anklaget for narkohandel. Heldigvis blev jeg anbefalet at tage kontakt til Tina og hun har været en kæmpe støtte for mig gennem hele forløbet med retssag, varetægtsfængsling, afsoning og min søns udslusning i samfundet igen. Jeg har følt en stor tryghed i at kunne mærke Tina selv har arbejdet i systemet, hun ved hvad det handler om og hvad der er på spil. Jeg har arbejdet meget med skyld og skam i forhold til hvordan det er gået min søn. Det har været mit pusterum at komme til samtalerne med Tina i denne meget svære krise. Der har været et par ekstra skuldre til at bære alt det som har været så tungt.

For 1 1/2 år siden startede jeg hos Tina med hvad jeg troede var stress. Det gik så over til at være depression. Nogen tid senere fik jeg af lægen ordineret lykkepiller. I dag et jeg trappet ud af pillerne og samtidig er jeg stoppet hos Tina - også efter nedtrapning. Trods coronakrise har jeg det fint i dag. Samtalerne hos Tina var afslappende og samtidig øjenåbnere. Stemningen var rolig og behagelig. Omgivelserne også. Jeg kan stadig savne timerne hos Tina, fordi det var rart og der var en, man kunne fortælle om de svære og følsomme ting.

Min tilværelse er de seneste år markant forandret, jeg er blevet skilt og stod med en hverdag med 3 børn, fuldtidsarbejde og trængte på alle måder til at rydde op i mit liv, og fokusere på hvad der er vigtigst for mig. Tina har været en uvurderlig støtte for mig i arbejdet med denne proces. Samtalerne har været præget af stor respekt og empati for mig og min situation - og samtidigt har hun været klar til at skubbe mig videre, når jeg var klar til dette.

Samtalerne med Tina Bruun har for mig været ganske afgørende i den svære tid jeg har været igennem, da jeg opdagede at min ældste søn var kommet ud i et misbrug. Jeg havde brug for støtte og vejledning i arbejdet med at få relationen mellem ham og jeg til at fungere igen. Ligesom jeg havde brug for støtte til at mærke, og markere, egne grænser. I dag er min søn helt ude af misbruget, og vores indbyrdes forhold er langt mere tillidsfuldt og harmonisk.

Jeg har altid haft et meget kompliceret og anstrengt forhold til min mor. I mit forløb hos Tina har jeg fået et klart billede af, hvad der præcist er på spil i den relation. Jeg har lært at sætte egne grænser og har fået en helt anden ro. Nu kan jeg være sammen med min mor på en meget bedre måde for mig.

Jeg er som mand blevet positivt overrasket over hvordan det har været at gå til psykolog. Jeg har virkeligt indset nogle vigtige ting i løbet af mit forløb, uden det er blevet for dybt følt, men mere konkret og handlingsorienteret. Vi har endda fået nogle gode grin undervejs. Det burde alle gøre engang imellem.

Jeg var meget glad for mit forløb hos Tina. Der var en tryg og rar atmosfære, hvor intet var for småt eller for stort at tale om. Jeg følte hun havde en reel interesse for ens gøren og laden. Jeg forlod vores forløb udstyret med en god værktøjskasse til at håndtere fremtidige problemer.