Charlotte Reeckmann

Karriererådgivning

Står du et sted i dit liv, hvor du føler, der skal ske noget nyt? Og har du brug for en sparringspartner til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken retning du skal have på dit liv og arbejdsliv? Så står jeg klar til at hjælpe dig videre. 

Charlotte Reeckmann

Charlotte Reeckmann

Karriererådgivning

Står du et sted i dit liv, hvor du føler, der skal ske noget nyt? Og har du brug for en sparringspartner til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken retning du skal have på dit liv og arbejdsliv? Så står jeg klar til at hjælpe dig videre. 

Karriererådgivning

Det kan være, at du er jobsøgende, ønsker at (gen)finde din professionelle gnist eller overvejer at skifte retning på dit arbejdsliv. 

Det kan være, at du bare ønsker at vende dine ønsker og drømme med mig, for at finde ud af, om det rent faktisk er noget, du vil realisere. 
Det kan også være, at du oplever problemer i dine relationer, har svært ved at skabe relationer og/eller har samarbejdsvanskeligheder. 

Med min personlige sparring kombineret med den viden og de kontakter, jeg har gennem mit stærke netværk – specielt i det private erhvervsliv – hjælper jeg dig godt på vej videre. 

Jeg vægter nærvær, respekt, positiv energi og handling meget højt. 

Om Charlotte Reeckmann

Jeg er uddannet cand.soc i erhvervsøkonomi og psykologi fra Aarhus Universitet og har været selvstændig konsulent i over 8 år, hvor jeg har arbejdet freelance for flere a-kasser og konsulenthuse.Jeg er desuden certificeret i e-stimates profilværktøjer og superviseres løbende af psykolog, Tina Bruun i forbindelse medmin 1:1 coaching/rådgivning. Jeg coacher og rådgiver inden for det gode arbejdsliv, brancheskift, karrierevalg og iværksætteri.

Jeg er forfatter, foredragsholder, netværksfacilitator og har undervist over 8000 mennesker inden for networkingkarriere, ledelse, trivsel, salg, samarbejde og kommunikation. 

Ligesom jeg er optaget af samspillet mellem mennesker og hvordan vi kan spille hinanden gode – om det er i et parforhold eller som team i en virksomhed – brænder jeg også for at hjælpe det enkelte menneske med at finde og udløse sit potentiale. 

Jeg er født i 1986, og privat bor jeg i Stavtrup med min kæreste og hund. 

Jeg ser frem til at møde dig. 

Referencer

Charlotte Reeckmann er et rigtigt frisk professionelt pustHun formår at skabe en god energi og at udfordre mennesker til udvikling på en måde, hvor alle føler sig mødt. Charlottes smittende energi har sikret, at mange har overvundet sig selv og taget teten på egen situation i stedet for at lade stå til. Når Charlotte underviser kan det høres. Der er glæde, latter og indlevelse fra alle. Hendes 1:1 sparring er præget af respekt og imødekommenhed. Vi har kun fået gode tilbagemeldinger på hendes indsats.

Morten Tange, KarriereCoach

Efter et 1:1 forløb med Charlotte, har jeg fået troen tilbage på mig selv. Charlotte evner at lytte, forstå og samtidig udfordre på en kærlig måde. 

Jeg var kørt i hårdknude i mit arbejdsliv, og manglede mod og energi til at se mine muligheder. Dem fik jeg i samarbejde med Charlotte skitseret, og med hendes hjælp var jeg i et nyt job efter 2 måneder, som jeg elsker at stå op til hver dag. 

Overvejer du et forløb med Charlotte, så er mit største råd: Gør det. Du vil aldrig fortryde det. Jeg kan slet ikke sætte skrevne ord på den forskel, det har gjort for mig at vende mit arbejdsliv og mine udfordringer med Charlotte. Hendes nysgerrighed, viden og input har ikke bare flyttet mig mentalt og menneskeligt et bedre sted hen, men har også gjort, at jeg fik afklaring og har formået at gøre noget ved alle de ting, jeg længe har ønsket at gøre noget ved. Den følelse er ubeskrivelig. Tak. 

Jeg har gennem HK Østjylland arbejdet sammen med Charlotte Reeckmann i flere år. Vi benytter hende som underviser i netværkskurser for vores medlemmer. Charlotte møder vores medlemmer med gensidig respekt og høje forventninger. Charlotte er så langt væk fra systemtænkning og klientgørelse, som man kan komme. Hendes udgangspunkt er medlemmernes egne ressourcerog netværk.

Der hvor hun virkelig brillierer, er den måde hun får medlemmerne til at vokse, bruge deres netværk til jobskabelse og karriereudvikling. De forløb, Charlotte har faciliteret for os, har haft så gode resultater, at 60% af medlemmerne er kommet i nyt ordinært job, indenfor 3 måneder – selv når deltagerne har været langtidsledige.

Charlotte er den bedste netværkscoach jeg kender og medlemmerne elsker hende.

Kristian Sørensen, uddannelsesleder, HK Østjylland