Uanset om du ingen erfaring har med træning og gerne vil starte op i et mindre og trygt fællesskab, eller du har erfaring og gerne vil motiveres til at komme igang efter en pause eller vil inspireres til at skabe og holde fast i de gode vaner, vil forløbet være noget for dig. 

Jeg tilbyder små hold så forløbet tilpasses dig og gruppens behov og der vil være plads til 4 deltagere på holdet. Vi er i processen sammen og vi bygger gruppens arbejde på et stærkt fællesskab. I de 8 uger forløbet varer træner vi to gange ugentligt med en personlig træner. Jeg træner også sammen med holdet. Træningen vil tage udgangspunkt i crossfit, en blanding af styrketræning og konditionstræning, og tilpasses løbende så det passer til hver enkelt deltager. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. 

Drømmer du om at ændre din livsstil?

Til dig der vil finde – eller genfinde – glæden ved træning og sund livsstil.

Skal du med på mit nye forløb? Forløbet har til formål, at støtte dig der gerne vil ændre dit forhold til din kost, din træning og livsstil.

Uanset om du ingen erfaring har med træning og gerne vil starte op i et mindre og trygt fællesskab, eller du har erfaring og gerne vil motiveres til at komme igang efter en pause eller vil inspireres til at skabe og holde fast i de gode vaner, vil forløbet være noget for dig. 

Jeg tilbyder små hold så forløbet tilpasses dig og gruppens behov og der vil være plads til 4 deltagere på holdet. Vi er i processen sammen og vi bygger gruppens arbejde på et stærkt fællesskab. I de 8 uger forløbet varer træner vi to gange ugentligt med en personlig træner. Jeg træner også sammen med holdet. Træningen vil tage udgangspunkt i crossfit, en blanding af styrketræning og konditionstræning, og tilpasses løbende så det passer til hver enkelt deltager. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage.

Derudover vil der være et ugentligt møde for gruppen i min praksis. Her vil vi dele erfaringer, udfordringer og motivere hinanden. Jeg vil til hvert møde lave inspirerende oplæg til diskussion og reflektion i gruppen omkring motivation, tankemønstre, når man spiser på følelser, hvordan man etablerer varige forandringer mv.

Jeg vil med min psykologfaglighed guide og støtte dig, så du bliver klædt på til at skabe varige ændringer i dit liv. Efter kurset vil du have indsigt i egne uhensigtsmæssige mønstre og have fået nye strategier til at ændre disse. 

Forløbet består af:

  • 16×1 times personlig træning hos Aarhus Crossfit, Balticagade 8, 8000 Aarhus C.
    Jeg vil også træne med på holdet, og heppe og støtte hele vejen.
  • 8 gruppesamtaler af en times varighed i min praksis, Frederiks Allé 112B, 8000 Aarhus C.
    Her vil vi dele erfaringer og jeg vil lave oplæg omkring motivation, tankemønstre, spisemønstre mv.

Praktisk:

Opstart løbende.

Har du ønsker til tidspunkter, så skriv endeligt til mig, jeg opretter hold ved 4 deltagere. Hvis du selv kan samle 4 deltagere, så opretter jeg også gerne et hold tilpasset jeres ønsker.

Pris

Prisen for hele forløbet vil være 8.000,-

Send mig en mail på psykolog@tinabruun.com eller ring på 22 99 02 19 hvis du er interesseret i at deltage, eller har spørgsmål

Samtaler kan bookes i tidsrummet 8:30-16:30

Kontakt mig for tidsbestilling

Har du lyst til at være med på forløbet, så kontakt mig – eller også hvis du bare har brug for en uforpligtende snak over telefonen.

Du kan kontakte mig ved at bruge formularen her på siden, eller skrive/ringe direkte til mig på nedenstående. Hvis du i stedet ønsker at blive ringet op kan du afkrydse dette i boksen.

Jeg ønsker at blive ringet op

9 + 13 =

Kan du ikke sende formularen skyldes det sandsynligvis, at du ikke har godkendt alle cookies på siden.